Charlie & Binalto

Cirkusartister

C B Sax 1

Del på de sociale medier

Charlie & Binalto - Video

Charlie og Binalto

Charlie og Binalto fra Cirkus 3 er de klassiske klovne, som laver gammeldags klovnerier, som alle husker, fra dengang de selv var børn.

Charlie og Binalto har den varme og det engagement, som der kræves for at få deres klovnefigurer til at leve og ånde. Ingredienser som musik, vand og lagkage er nogle af de ting, som indgår, men altid på en overraskende måde.

Numrene i sig selv er komiske og fantastiske og appellerer til alle med et barnligt og lattermildt humør. Men måden, de udføres på, gør, at man får en historisk oplevelse, som sætter sig i hjernen og huskes resten af livet. Alle har behov for at opleve klovne i deres opvækst, det er vel nærmest et must, og med Charlie og Binalto fra Cirkus 3 er man i trygge klovne-hænder. Klovnene er de gammeldagstyper, for hvem komikken er i højsædet. Det er den originale klovneunderholdning, som alle kan huske, fra dengang de selv var børn, der bliver leveret. Numrene bliver stille og roligt bygget op for til sidst at ende helt anderledes end ventet. Men mon ikke showet afsluttes med en forrygende lagkagefarce, hvor nerverne hos publikum bliver trukket til det yderste?

Så er man vild med cirkusklovne, får man sig helt sikkert en god oplevelse med Charlie og Binalto.

Charlie og Binalto er også kendt fra klovnetrioen Cirkus 3, desuden er de to spasmagere kendt fra fjernsynsprogrammer på både DR og TV 2.

Deres klovnenumre har de selv skrevet, og de har haft instruktørbistand fra så erfarne folk som Morten Eisner og Knud Andersen samt suget til sig fra nær og fjern.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Charlie & Binalto, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Charlie & Binalto.

For booking af Charlie & Binalto ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  C B Sax 1

  Del på de sociale medier

  Charlie & Binalto - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.