Cirkus 3

Cirkusartister

cirkus3

Del på de sociale medier

Cirkus 3

Klovneshow med Alfredo, Charlie og Binalto

Med næsten 40 års erfaring laver Cirkus 3 rigtige gode gammeldags klovnenumre. Det er den klassiske klovnetrio, som udfolder sig i fuld flor. Klovnetrioen er opbygget traditionelt med den hvide klovn Alfredo, som synes, han er Guds gave til alt og alle. Han er utrolig selvoptaget og kan ikke gøre noget forkert.

Over for ham er der Charlie og Binalto (de to August-klovne), som tager alt bogstaveligt og synes, de skal hjælpe, hver gang de har chancen. Det kommer der jo konstant konflikter ud af til evig morskab for publikum. Børn og barnlige sjæle nyder at se Alfredo, autoriteten, blive taget på ordet og pillet ned. Der er ingen tvivl om, hvor loyaliteten er.

Klovnenumrene er bygget op på den klassiske måde, hvor Alfredo vil vise alle sine færdigheder, og Charlie og Binalto gang på gang kommer til at forpurre dem. Ikke af onde hensigter nærmere naiv godhed. Det er den form for klovnerier, som alle bør opleve, da det ligger dybt i vores kulturarv. I utallige sammenhæng bliver klovnefigurerne trukket tydeligt frem. Derfor er det vigtigt at kende dem, forstå dem og helst elske dem.

Der er ganske få traditionelle klovne tilbage i dagens Danmark. Cirkus 3 er landets ældste og pt. eneste klassiske klovnetrio med et helt show på 45 minutter. Cirkus 3 medbringer selv alt, hvad de bruger, så arrangørerne skal ikke tænke på andet, end at børnene er der og sidder godt.

Cirkus 3 har optrådt sammen siden 1979, og de fik deres helt store gennembrud, da DR TV i 1989 lavede de spots, som er blevet vist over 200 gange i Fjernsyn for dig. Her starter klovnene med at komme kørende ind på en gammel motorcykel med sidevogn, og efter deres nummer stikker Charlie og Binalto af fra Alfredo på motorcyklen. Det har givet dem tilnavnet ”klovnerne på motorcyklen”. Med tilsammen over 4000 optrædener igennem årene er Cirkus 3 kendt i hele Danmark.

Referencer:

”Børnene elsker det højlydt. Og det er for dem forestillingen spilles.” – Skagens Avis.

”De to klovne har publikum i deres hule hånd, og da Charlie beder om hjælp fra publikum, ryger alle hænder i vejret, alle vil gerne hjælpe Charlie.” – Jyske Vestkysten.

”Charlie & Binalto behøvede ikke ét sekund, før de havde børnene – og, lidt mere tøvende, de godt 30 voksne – i deres hule hånd.” – Grindsted Dagblad.

”Når de mange små børnehænder klapper i kor, mens de klukker i hjertelig latter, kunne det godt lyde som om, at alle Ringsted-børn er samlet til cirkusforestilling denne onsdag.” – Ringsted Dagblad.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cirkus 3, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Cirkus 3.

For booking af Cirkus 3 ring til Børneunderholdning: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  cirkus3

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.