muddi og salamidrengene 2

Muddi og Salamidrengene

Muddi og Salamidrengene er mere populære end nogensinde. Deres turné får dem rundt om i det ganske land. De har udgivet 12 albummer og optrådt på samtlige danske tv-kanaler. Muddi og Salamidrengene har med deres musik, og i særdeleshed deres humør, slået deres navn fast i alle børns hjerter.

Muddi og Salamidrengenes hjemmeside bliver besøgt af tusindvis af børn og voksne i løbet af et år, og mange fans følger gerne de populære drenge på deres turné for på den måde at opleve Danmark på en ny og musikalsk måde.

Muddi og Salamidrengene er blevet en institution, eller om man vil ”legendarisk”, inden for dansk børne- og familieunderholdning.

De sidste mange år har de fyldt os med hits, som deres fans og radioer har taget til sig med stor begejstring, og de bliver stadigvæk ved med at lave det ene hit efter det andet for børnene.

Aviserne skriver, at Muddi og Salamidrengene er i en liga for sig selv.

Se og hør dem, de er bedre end nogensinde!

Muddis Soloshow

Muddis Soloshow er et onemanshow, hvor hans kendte energiske sceneoptræden vælter ud over kanten, så sang, sjov og ballade leveres i et forrygende toptunet show!

Muddis nye single ”Helt vildt gang i den” er ude nu på alle musik platforme på internettet. Husk at tage sikkerhedsbæltet på, når du lytter til sangen, der er megafart over feltet, når Muddi trykker den af.

Salamidrengene holder fri for at ku’ gi’ plads til de børn, som ”tør” være backing band for Muddi, så trommesæt, bas og guitar står klar. Tør du?

Muddi er glad for, at man ikke kan få fartbøder på scenen, for med 200 km i timen vil han få rigtig mange bøder!

Soloshowet er hæsblæsende, finurligt og eftertænksomt skruet sammen.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel

Følg med i nyhedsbrevet